MİNİK ÖĞRENCİLER, SOKAK HAYVANLARINI ELLERİ İLE BESLEDİ

MİNİK ÖĞRENCİLER, SOKAK HAYVANLARINI ELLERİ İLE BESLEDİ

8 Ağustos 2019

Öğretmenler eşliğinde düzenlenen geziye, Çankırı Belediyesi teknik personeli de katıldı. Gezikapsamında öğrencilere barınaktaki hayvanlar hakkında bilgiler verilerek, merkezde sokak hayvanlarıiçin verilen klinik hizmetler anlatıldı.Veteriner hekim ve görevliler eşliğinde hayvanları seven minikler, gezinin sonunda evlerindengetirdikleri sütleri beslenme ünitelerine dökerek, hayvanları besledi.

Eğlenceli dakikalar geçirenminikler hayvanları daha yakından tanıma fırsatı buldular.Etkinliğe katılan minik öğrenciler destekleri için Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’e teşekkürettiler.Başkan Esen de minik yavrularımızın kişisel gelişimi için düzenlenen etkinlik ve çalışmaların artarakdevam edeceğini bildirdi.