Minik Öğrenciler Kur’an-ı Kerim Okumaya Geçti

Minik Öğrenciler Kur’an-ı Kerim Okumaya Geçti

17 Ocak 2018

Kur’an okumak için öncelikle Elifbayı öğrenen minikler, azimli çalışmaları sonucunda Kur’an-ı Kerim okumaya geçti. Büyük başarı gösteren öğrenciler için, Belediye Başkanı İrfan Dinç’in talimatı doğrultusunda, velileri ile birlikte etkinlik düzenlendi. Öğrencileri başarılarını destekleme yönünde teşvik etmek amacı ile düzenlenen etkinlik, hem miniklerin hem de ailelerinin yüzünü güldürdü.  Çocuklar, kendileri için düzenlenen etkinlikte bol bol eğlendi. Çocukların Kur’an ve sünnetleri öğrenmek için çok hevesli olduklarını belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç, çocukların ahlaklı, erdemli ve adil bireyler olarak yetiştirilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi. Dinç, gelecek nesillere güzel bir dünyayı miras bırakmanın ancak onları iyi yetiştirmekle mümkün olabileceğini sözlerine ekledi.