Minik Fidanlar Büyük Çınarlar ile Buluştu

Minik Fidanlar Büyük Çınarlar ile Buluştu

2 Nisan 2018

Çankırı'da Yaşlılara Saygı Haftası’ndan dolayı "Nesiller Arası Buluşma" programı düzenlendi. Belediye Yaşlı Koordinasyon Merkezinin hafta boyunca düzenlediği etkinlikler kapsamında Belediye Şehit Eren Bülbül Kreşi’nden 40 öğrenci, İsmail Özdemir Huzurevi sakinleri ile bir araya geldi. Değerler Eğitimi kapsamında Kur’an-ı Kerim okumaya geçen minikler, büyüklerine de marifetlerini gösterdi. Öğrenciler, öğrendikleri duaları ve ilahileri ninelerine ve dedelerine okuyarak onların takdirini kazandı. Çocuklar, etkinliğe katılamayan büyüklerini odalarında ziyaret ederek yaşlılar haftasını ve kandillerini kutladı. Çocuklar, hazırladıkları kandil mesajlarını ninelerine ve dedelerine hediye ederek helva da ikram etti.  Minik fidanların sevgisi ve enerjisi yaşlı çınarlara da moral oldu. Belediye Başkanı İrfan Dinç, nesiller arası buluşmayı kültürel bir aktarım olarak gördüklerini belirterek “Küçüklerin büyüklerine hürmet ettiği, büyüklerin de küçüklerine sevgi gösterdiği aile tablosu hepimizi mutlu ediyor.” dedi.