MHP’li Adaylar Başkan Dinç’i Ziyaret Etti

Geri

MHP’li Adaylar Başkan Dinç’i Ziyaret Etti

16 Mayıs 2015

MHP Çankırı Milletvekili Adayları Recep Dumanlı, Fehmi Bölükbaşı ile MHP Merkez İlçe Başkanı Vahit Öztürk ve Yönetimi tarafından gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde, 7 Haziran Genel Seçimlerin Çankırı’ya ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Ülkenin siyasi tutumunda istikrar, sürdürülebilir kalkınma, üretkenlik ve büyümenin devamlılığının sağlanmasının çok önemli kriterler olduğuna değinen Başkan Dinç, “Memleketimizin ve ülkemizin geleceği hepimiz için büyük önem arz etmektedir. Siyasi atılımlar neticesinde elde edilecek kalkınma ve istikrar adeta kelebek etkisi göstermektedir. Her bir şehrimizde halkımızın göstereceği tutum ve yapacağı seçimler, ülkemizin geleceği yönünde rota belirleyecek ve büyük sonuçlar doğuracaktır. Bu rotayı yine halkımızın öngörüsü ve iradesi belirleyecektir. Halkın terazisinin yanlış göstermeyeceğine şüphemiz yoktur.” ifadelerine yer verdi. 

Göreve geldiklerinden beri niyetle ilgili olumsuz bir tutum olmadığı sürece siyaset içerisinde yer alan herkesin başının üzerinde yeri olduğunu belirten Dinç, kendi ideolojisi için çalışan kişilerin seviyeyi her zaman muhafaza etme sorumluluğu olduğunu ifade etti.  “İnsani değerlerin partisi olmaz.”diyen Dinç, genel seçimlerin de yerel seçimlerdeki gibi barış, sükûnet ve etik kurallar çerçevesinde gerçekleşmesi yönünde inancının tam olduğunu belirtti. Dinç, MHP’li Milletvekili Adayların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.