MHP Genel Başkanı Bahçeli Çankırı Halkına Seslendi

Geri

MHP Genel Başkanı Bahçeli Çankırı Halkına Seslendi

2 Ağustos 2019

Çankırı Belediyesi’ne üç hilalin yakıştığını ifade eden Bahçeli, Çankırı ili ve ilçelerinde MHP’nin başarı ile çıktığı Belediye Başkanlarını tebrik etti. 31 Mart seçim sürecini büyük gayret ile yürüttüklerini belirten Bahçeli, “Siz bize güvendiniz, biz de size inandık. Nitekim 31 Mart’ta hep birlikte tarih yazdık. Çankırı’yı çok seviyoruz. Çankırı’nın huzuru, güçlenmesi ev güzellemesi için elimizden geleni yapacağız.” dedi. Bahçeli’nin konuşmasından satırbaşları ise şöyle:


Vakit Birleşme Vaktidir

31 Mart’ta ayrılıkta, çatışmada hayır olmadığını ispatladınız. Vakit birleşme ve kucaklaşma vaktidir dediniz ve MHP’de buluştunuz. Kenetlenirsek kuşatmayı yararız. Çünkü biz Çankırı’yız, çünkü biz Türk milletiyiz.


Doğu Akdeniz'e Sırt Dönmek Tutsaklığa Boyun Eğmektir


Yunanistan, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, İsrail, ABD, İtalya, Fransa ve hatta bazı Körfez ülkeleri Akdeniz'de cirit atarken, 'Türkiye'ye ne geziyorsun oralarda? 'demek, 'Vazgeç bu işten!' diye dayatmalarda bulunmak pişkinliktir, utanmazlıktır. Dünya dibimizdedir, savaş gemileri vızır vızır çevremizde dolaşmaktadır, buna ilgisiz kalmamız, kulağımızın üstüne yatmamız, dahası makûs talihe rıza göstermemiz üst perdeden dikte edilmektedir. Doğu Akdeniz'den taviz demek, Antalya'dan, Mersin'den, Lefkoşe'den taviz demektir. Doğu Akdeniz'e sırt dönmek, vatana sırt dönmek, tutsaklığa boyun eğmek demektir. Eğer hakkımızı aramazsak, hem haktan, hem de şereften mahrum olmak, kaçınılmaz bir hayat ve tarih gerçeğidir.

Terörün Bitirilmesi Beka Meselesidir
Hakurk, Kandil ve çevresinin tepeden tırnağa temizliği artık beka meselesidir. Ya kanlı terör bitecek, ya da terör milli birliğimizi kemirecektir. Ya zalimler imha edilecek, ya da mazlumlar kaybedecektir.