Mehmet Ali Şahin Çankırı’da Hasret Giderdi

Mehmet Ali Şahin Çankırı’da Hasret Giderdi

28 Kasım 2016

Cumartesi günü Çankırı’ya gelen Mehmet Ali Şahin’i Dr. Rıfkı Kamil Urga Çankırı Araştırmaları Merkezi’nde Belediye Başkanı İrfan Dinç ile Ak Parti İl Başkanı Celal Kaman tarafından karşılandı. Çankırı Milletvekilleri Muhammed Emin Akbaşoğlu ve Hüseyin Filiz ile Esnaf Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz’in de katıldığı programda Belediye Başkanı İrfan Dinç, eski Meclis Başkanı ve Bakan Şahin’e araştırma merkezinde sunum yaptı. İmaret Camii medresesi ile Taşmescit’te  devam eden restorasyon çalışmalarını inceleyen Şahin, Tarihi Çamaşırhane, Çivitçioğlu Medresesi, Çankırı Kalesi, Buğday Pazarı Medresesi gibi tarih mekanları gezdi. Şahin, Çankırı Belediyesi Çocuk Kulübünde de incelemelerde bulunarak Ak Parti’de partililerle buluştu. Koç Otel’de Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve geçmişte birlikte siyaset yaptığı eski dostları ile yemek yiyen Şahin’e Belediye İş Merkezi’nde bulunan yaran evinde yaran gösterisi gerçekleştirildi.