Mahalle Sakinleri İstedi, Çankırı Belediyesi Yaptı

Mahalle Sakinleri İstedi, Çankırı Belediyesi Yaptı

24 Temmuz 2018

Çankırı Belediyesi, Panorama ile Kredi Yurtlar Erkek Öğrenci Yurdu arasında kalan alana ilk kazmayı vurdu.  Park ve Bahçeler Müdürlüğünce başlatılan çalışmalar ile Belediye, şehir merkezine 67. parkını Panorama Konutları karşısına yapmaya başladı.

Buğday Pazarı Mahallesi’nde Panorama Konutları ile Kredi Yurtlar Erkek Öğrenci Yurdu arasında kalan 2600 metrekarelik alanı park ve dinlence alanı olarak değerlendireceklerini belirten Çankırı Belediyesi, park yapımına başladı.  Park alanını gezerek çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Hüseyin Boz, mahalle sakinlerinin bu alanın park olarak değerlendirilmesi yönündeki görüşlerini dinleyerek yerine getirdi. Başkan Boz, parkın içerisine çocukların oynayabilecekleri yetişkinlerin ise dinlenebilecekleri alanlar yapacaklarını söyledi. En kısa zamanda parkı tamamlayacaklarını belirten Boz, şehir merkezinde daha birçok alanı park ve yeşil alan ile buluşturacaklarını da kaydetti.

.