Mahalle Buluşmaları TOKİ Konutlarından Başladı

Geri

Mahalle Buluşmaları TOKİ Konutlarından Başladı

15 Ağustos 2018

 

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz,  Mahalle Buluşmalarının startını Mimar Sinan Mahallesi’nden verdi. Başkan Boz, halkın istek ve önerilerini dinlemek için TOKİ Konutları sakinleri ile bir araya geldi.

Çankırı Belediyesi, yerel yönetim ile halkın daha iyi bütünleşmesini sağlamak ve ihtiyaçları yerinde tespit etmek için Mahalle Buluşmalarını başlattı. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, birim müdürlerini de yanına alarak vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini dinledi. Başkan Boz, bu uygulamanın hem halkın isteklerini öğrenilmesi ve sıkıntılarına hızlıca çözüm getirilmesi hem de belediye çalışmalarının daha iyi ve etkili anlatılması noktasında büyük avantaj sağlayacağına inandıklarını kaydetti. Mahalle Buluşmasında vatandaş istediği her şeyi sordu, Başkan Boz ise ekibi ile birlikte yanıtladı. Vatandaşların istek ve önerileri ilgili birimlerce not alındı. Toplantıya Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu, AK Parti İl Başkanı Celal Kaman ile AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Potukoğlu da katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıdan mahalle sakinleri de memnun ayrıldı.

Boz, Çankırı Belediyesi olarak vatandaşların haklı taleplerini yerine getirmeye gayret edeceklerini belirterek Mahalle Buluşmaları kapsamında her hafta bir mahallede vatandaşlarla bir araya geleceklerini söyledi.