Lara ve Ceceli'ye Yoğun İlgi

Geri

Lara ve Ceceli'ye Yoğun İlgi

23 Mayıs 2011

 

Belediyemiz,19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde “Gençlik Şöleni” adı altında belediye meydanında Lara ve Mustafa Ceceli konseri düzenledi.

Belediyemizin 19 Mayıs 2011 Perşembe günü Murat Kekilli konseriyle başlayan Gençlik Haftası kutlamaları, Pazar günü Lara ve Ceceli konserleriyle tamamlandı. Liseli ve üniversiteli gençlerin talepleri doğrultusunda belirlenen Murat Kekilli, Lara ve Ceceli gibi ünlü sanatçıların verdikleri konserler, gençlerin yanı sıra Çankırılılar tarafından da büyük beğeni kazandı. Çankırı’daki 19 Mayıs kutlamaları geçmiş yıllarla kıyaslandığında daha renkli ve tam bir bayram havasında kutlandı.

Göreve geldikleri günden itibaren milli bayramları tam bir bayram havasında coşkuyla kutlamaya özen gösterdiklerini belirten Belediye Başkanımız İrfan Dinç “Sevgili gençler sizler milletimizin umudu, ülkemizin aydınlık geleceğisiniz. Tarihi milletler yazar ve tarihin akışı asla değiştirilemez. “19 Mayıs” böylesi bir tarihin miladıdır. Her türlü yokluk, yoksulluk ve her türlü sıkıntı içerisinde olan milletimiz Atatürk’ün etrafında kenetleşerek tarihin en şanlı destanını yazmıştır. Bu şanlı 19 Mayıs’ı, Atatürk’ün siz gençlere armağan ettiği gençlik bayramını en iyi şekilde, kendisi ve yüreği güzel sanatçı kardeşlerimizle kutlamak istedik. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize iyi eğlenceler diliyorum”dedi.

Belediye Başkanımız İrfan Dinç, konuk sanatçılarına Çankırı’ya iştirak etmelerinden dolayı birer buket çiçek takdim etti.