Kurban Bayramı’nın İlk İki Günü Halk Otobüsleri Ücretsiz

Kurban Bayramı’nın İlk İki Günü Halk Otobüsleri Ücretsiz

5 Eylül 2017

Çankırı Belediyesi vatandaşların Kurban Bayramı’nı bu yıl da huzur, güven ve rahatlık içerisinde geçirebilmeleri için bir dizi önlemler aldı. Vatandaşların şehir içerisinde istedikleri yere kolayca ulaşmalarını sağlamak amacı ile bayramın birinci ve ikinci günlerinde halk otobüslerinin ücretsiz hizmet vereceği bildirildi. Günlük güzergah saatlerine uygun şekilde yolcu taşımacılığına devam edecek olan belediye otobüsleri, vatandaşları güzergah içerisinde gidecekleri yerlere ücret ödemeden ulaştıracak.

Şehir Mezarlığına Kolay Ulaşım

Çankırı Belediyesi vatandaşların arefe günü şehir mezarlığında yatan yakınlarını ziyaret edebilmeleri için ücretsiz olarak ring seferleri yapılacak.  Vatandaşların kabirdeki yakınlarını ziyaret edip dualarda bulunmasını kolaylaştırmaları için  Arefe günü saat  13.00 ile 17.30 arasında Milli İrade Meydanı’ndan (Belediye önü) mezarlık ziyareti için araç kaldırılacak. Belirlenen saatlerde ring seferleri yapacak araçlar, vatandaşları mezarlığa rahat ve kolay bir şekilde ulaştıracak.