Küçük Sanayi Sitesinde İkinci Etap Çalışmaları Tamamlandı

Küçük Sanayi Sitesinde İkinci Etap Çalışmaları Tamamlandı

20 Aralık 2023

Geçtiğimiz yıldan beri Küçük Sanayi Sitesinde alt ve üstyapı çalışmalarını sürdüren Çankırı Belediyesi, bölgenin ek bloklarında yeni açılan imar yollarını asfaltladı. Fen İşleri Müdürlüğü bölgede 1600 ton daha sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.

Çankırı Belediyesine bağlı ekipler, Küçük Sanayi bölgesinin ihtiyaçları ve sanayi esnafının istekleri doğrultusunda altyapı ve üstyapı çalışmalarını etaplar halinde devam ettiriyor. Yoğun yağışlarda yaşanan sel baskınlarını önlemek amacı ile altyapı çalışmaları kapsamında sanayi bölgesine yeni hatlar yapıldı. İlk etabı tamamlayan Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler, ikinci etap çalışmalarında Sanayi Sitesine 450 m kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşedi. Altyapı çalışmaları tamamlanan alanlarda ise Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından üst yapı çalışmaları tamamlanarak yolları asfalt ile buluşturuldu. Sanayi esnafını kışın çamurdan kurtaran çalışmalar kapsamında üçüncü etaba geçilerek altyapısı tamamlanan alanlarda üst yapı çalışmalarının devam edeceği bildirildi.