Küçük Sanayi, Giriş Kapısına Kavuştu

Geri

Küçük Sanayi, Giriş Kapısına Kavuştu

14 Aralık 2012

18 Ayda 18 Proje Tüm Hızıyla Sürüyor


Çankırı Belediyesi, “18 Ayda 18 Proje” kapsamında yer alan Sanayi Giriş Kapısı’nın tamamlanmasıyla Küçük Sanayi Sitesi modern giriş kapısına kavuştu.

Belediye Etüd Proje Müdürlüğü ekipleri tarafından hazırlanan projeye göre; Çankırı Küçük Sanayi Sitesi’nin Eldivan yolu tarafındaki girişine sanayi sitesini sembolize eden gösterişli bir giriş kapısı yapıldı. 

Belediye ekiplerinin kazı ve temel açma çalışmalarını tamamlamalarının ardından Küçük Sanayi Giriş Kapısı; çelik karkas yapı, kaplama ve aksesuar malzemelerinin yüklenici firma tarafından imal edilmesiyle şehrimize hazır bir şekilde getirilerek montajı yapıldı. 

Küçük Sanayi Sitesi’nin çehresini değiştirmek adına birçok çalışmaya imza atan Belediye Başkanı İrfan Dinç “Sanayi girişine yaptırdığımız kapı ile Küçük Sanayi Sitesi’ne estetik bir görünüm kazandırdık. Ekiplerimiz, çevre düzenlemelerini de tüm hızla devam ettiriyor. Bu çalışmalarla, Sanayi Sitesi’nin görüntüsünü modern bir hale getiriyoruz. Bu bölgenin düzenlenmesi orada bulunan işyerleri için de çok önemli. Esnafımıza ve halkımıza hayırlı olsun.” dedi.

Başkan Dinç, 18 Ayda 18 Proje çalışmalarının da yoğun bir  tempoda devam ettiğini ifade etti.