Küçük Sanayi Çamurdan Kurtuluyor

Geri

Küçük Sanayi Çamurdan Kurtuluyor

9 Aralık 2021

 

Çankırı Belediyesi, Küçük Sanayi Sitesinde gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarına başladı. Yol kaplama ve asfalt çalışmalarının tamamlanması ile sanayi esnafı yağmur ve çamurdan kurtulacak.

Belediye ekipleri, sanayi esnafının yüzünü güldürmek için Küçük Sanayi bölgesindeki çalışmalarını yoğunlaştırdı. Alt yapıda ekonomik ömrünü tamamlamış kanalizasyon hatlarını yenileyen ve yeni yağmurlama hattı döşeyen ekipler, üst yapı çalışmalarına başladı. Altyapısı tamamlanan 800 m uzunluğunda 12 m genişliğindeki yolda üstyapı için çalışmalar başladı. Bölgeye 3 bin ton plent-miks temel malzemesi ile 2 bin 500 ton asfalt serimi yapılacak.

Küçük Sanayi bölgesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sanayi esnafını da ziyaret eden Esen, “Altyapı ve üstyapısı tamamlanmamış bölgeleri 2022 çalışma programımıza dâhil edeceğiz. Bölgede yapılan iyileştirme çalışmaları hem sanayi esnafımıza hem de sanayide işi olan vatandaşımıza kolaylık sağlayacak.” dedi. Sanayi esnafı da Başkan Esen’e memnuniyetini bildirerek teşekkür etti.