Küçük Mehmet, Doğum Gününü Sevdikleriyle Kutladı

Geri

Küçük Mehmet, Doğum Gününü Sevdikleriyle Kutladı

23 Kasım 2012

 

Çankırı Belediyesi, 100. Yıl Yetiştirme Yurdu’nda kalan çocuklar için geleneksel hale getirdiği doğum günü partilerinin Kasım ayı kutlamasını gerçekleştirdi.

Kasım ayında doğan Mehmet Çakır’ın doğum gününde;  Vali Vahdettin Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Vali Yardımcısı Fatih Yılmaz, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Çankırı Şubesi Başkanı Zeynep Dinç, Emniyet Müdürü’nün eşi Nurten Dağlı, Belediye Meclis üyesi Rafet Alemdar, Başkan Yardımcıları Mithat Kılıç, Mehmet Çayır, Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Fatma Öztürk ve Mehmet’in arkadaşları bir araya geldi. 

Rengarenk, cıvıl cıvıl bir atmosferde gerçekleşen kutlamada ilk konuşmayı çocukların annesi olarak Zeynep Dinç yaptı. Çocuk sevgisinin, yüreğinde büyük bir yer kapladığını belirten Zeynep Dinç, yaptığı konuşmada onlardan beklentilerini de dile getirerek “ Lütfen iyi okuyunuz, yüksek eğitim alınız. Her birinizi çok iyi yerlerde, donanımlı insanlar olarak görmek istiyorum. Karne tatilinde hepinizi de karnelerinizle birlikte evimde dört gözle bekliyor olacağım. Askere giderken, askerden dönerken, evlenirken beni hep yanınızda göreceksiniz.   Bir anne evlatları için ne isterse; sağlık, eğitim, iyi iş, iyi eş, başarı, mutluluk, işte ben de sizin için onları istiyorum. Siz çocuklarım için, her annenin yaptığı gibi en iyisini istiyorum.” dedi ve oğlu Mehmet’in doğum gününü kutladı.

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Çankırı Şubesi Başkanı Zeynep Dinç’in konuşmasının ardından çocuklara seslenen Belediye Başkanı İrfan Dinç, anlamı ve içeriği bu kadar önemli bir programı projelendirip hayata geçirdiği için Zeynep Dinç’e müteşekkir olduğunu ifade etti.

Duygulu bir konuşma yapan Vali Vahdettin Özcan da düşüncelerini “İnanın bana, samimi söylüyorum, şu an Mehmet’in yerinde olmayı isterdim. Çok şanslısınız, sizi çok seven Zeynep Teyzeniz ve İrfan Amcanız var. Gurur duymalısınız.” dedi. 

Doğum günü hediyelerinin verilmesinin ardından çocuklar da gönüllerince eğlendi. Yoğun bir katılımın olduğu doğum günü partisine, konfetiler de renk kattı.