KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Başvuruları Başladı

KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Başvuruları Başladı

22 Haziran 2018

Çankırı Belediyesi, iş kurmak isteyenlere destek olmak ve şehrin ekonomisini daha da canlandırmak için Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’ne devam ediyor. İŞKUR ve KOSGEB iş birliği ile yürütülen eğitimlerin başvuru koşullarının değişmesi sebebi ile yeni kayıtlar e- devlet üzerinden veya www.kosgeb.gov.tr adresinin Duyurular/ Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Duyuruları bölümünden e-devlet şifresi ile ücretsiz olarak yapılacak. Ön başvuruda sıralamaya giren ilk 25 kişi, 25 Haziran Pazartesi günü İŞKUR Hizmet Binası’nda kesin kayıt yaptırarak eğitimlere katılmaya hak kazanacak. 26-29 Haziran tarihleri arasında verilecek 32 saatlik KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi için kayıt yaptırıp gelmeyenlerin yerine sırası ile yedek kursiyerlerden çağırılacak. Katılım zorunluluğunun olduğu eğitimlere 18 yaşının üzerinde herkes başvuru yapabilecek. Herhangi bir işte çalışmayan kursiyerlere İŞKUR tarafından günlük 20 TL ödenecek. Girişimci ruha sahip vatandaşların hayallerinin gerçeğe dönüşmesi için ellerinden gelen desteği göstermeye devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Boz, eğitimlere katılmak isteyen vatandaşların Belediye Beyaz Masa’dan ayrıntılı bilgiye ulaşabileceklerini belirtti.

(Katılmak isteyenler  e-devlet üzerinden başvuru yapabilirler. Başvuru linki aşağıdadır: