Koca Çınarlarla İkinci Büyük Buluşma

Koca Çınarlarla İkinci Büyük Buluşma

19 Nisan 2018

Belediye Yaşlılar Koordinasyon Merkezi, “Büyükler Buluşması” adı altında düzenlediği program ile günlük yaşantısını kendi başına devam ettirmekte zorlandığı için evlerine hizmet götürdüğü yaşlı vatandaşları bir araya getirdi.  Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezinde düzenlenen yemeğe katılan büyükler, akranları ile kaynaşma fırsatı buldu. Belediyenin hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar Dinç’e teşekkür etti.

Dinç, “Çankırı’da bakıma muhtaç 980 ailenin evine düzenli olarak hizmet götürüyoruz. Sizleri şehrimize bir nimet olarak görüyoruz. Bu yüzden sizlerle birlikte olmak, yüz yüze bakmak, sizlerin gözlerinizdeki o güzelliği görmek, yüzlerinizdeki o nuru müşahede etmek bizim için büyük bir lütuf. Sizleri çok seviyoruz ve hayır dualarınızı bekliyoruz. Programımızda bizleri yalnız bırakmayarak desteğini gösteren başta Valimiz Sayın Hamdi Bilge Aktaş ve eşleri Sayın Seval Aktaş Hanımefendi’ye, Çankırı Defterdarımız, Emniyet Müdürümüzün, Garnizon Komutanımızın, Jandarma Komutanımızın değerleri eşleri ile kıymetli eşim Zeynep Perihan Dinç’e teşekkür ediyorum. ” dedi.