Kırkevler Mahallesi Hanımlar Lokali Sosyal Konutlar Şubesi Açılıyor

Geri

Kırkevler Mahallesi Hanımlar Lokali Sosyal Konutlar Şubesi Açılıyor

25 Şubat 2016

Çankırı’da yaşayan kadınlar için terapi merkezi haline gelen Hanım Lokalleri, Kırkevler Mahallesi’ne açılacak yeni şubesi ile faaliyet alanını genişletiyor. Kadınların bir araya gelerek sosyalleşme fırsatı bulduğu, farklı dallarda bilgi ve becerilerini geliştirdikleri, üretip paylaştıkları hizmetler,  bu kez Kırkevler Bölgesi’nde yaşayan kadınların ayağına geliyor.

Belediye Kırkevler Mahallesi Hanımlar Lokali’nin bir uzantısı olarak faaliyet gösterecek olan Sosyal Konutlar Şubesi, Kırkevler Bölgesi’nden her an şehir merkezine inemeyen kadınlara ulaşmayı hedefliyor. 22 Şubat Pazartesi günü açılacak olan şube, Kırkevler Mahallesi Sosyal Konutlar Huzur Apt. No: 6 adresinde hizmet verecek. 

Şubede verilecek Kur’an-ı Kerim, İğne Oyası, Örgü, Kurdele Nakışı, Pastacılık, Sepet Süsleme kursları için başvurular ise bugün başladı. Lokal hizmetleri kapsamında verilecek kurslar sayesinde kursiyerlere kendini geliştirme ve boş vakitlerini değerlendirme imkânı sunuluyor. 

Kayıt işlemleri ve kurslar hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen kursiyer adayları, 213 43 13 numaralı hattı arayarak koşulları öğrenebilirler.