Kent Meydanı Çocuk Sesleri ile Doldu Taştı

Kent Meydanı Çocuk Sesleri ile Doldu Taştı

18 Mart 2024

Çankırı Belediyesinin Ramazan etkinlikleri kapsamında bu yıl Kent Meydanına taşıdığı çocuk eğlencesi keyifli başladı. Ramazan ayı boyunca her hafta Cuma ve Cumartesi günleri gerçekleştirilecek aktivitelere katılan çocuklar, gönüllerince eğlendi.

İftarını yapan vatandaşlar, Kent Meydanında başlayan eğlencelere çocukları ile birlikte katıldı. Müzik eşliğinde eğlenen çocuklar, yarışmalar, palyaço, çizgi film karakterleri ve yüz boyama etkinlikleri ile iftar sonrasının tadını çıkardı. Meydanda bir araya gelen vatandaşlara Ramazan şerbeti, mısır ve pamuk şeker de ikram edildi.

Başkan Esen, Çocuklar Gibi Şen

Çocuk cıvıltıları ile dolan Kent Meydanı, renkli görüntüleri ile iftar sonrasına hareket getirdi. Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Ramazan etkinliklerine katılan çocuklarla birlikte eğlendi. Ailelerle de sohbet eden Başkan Esen’e özellikle çocukların ilgisi yoğun oldu. Bereketli bir Ramazan ayı dileyen Esen, “Çocuklarımız mutluysa biz de mutluyuz.” dedi.