Kent Konseyinden Belediye Başkanımız İrfan Dinç'e Ziyaret

Geri

Kent Konseyinden Belediye Başkanımız İrfan Dinç'e Ziyaret

8 Ocak 2012

Belediye Başkanımız İrfan Dinç, Kent Konseyi’nin Yönetim Kurulu Üyelerini kapıda karşıladı. Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Derelli’de bütün üyeler adına Belediye Başkanımız Dinç’e bir buket çiçek takdim etti.

Konseyin kurumsal yapısının nitelikli ve çok değerli isimlerden oluştuğunu belirten Muzaffer Derelli “Yeni yönetim kurulunu oluşturduktan sonra sizin yoğun mesai programlarınız ve İstanbul’daki konferans nedeniyle bir araya gelmemiz gecikti. Biz kendi aramızda çalışma gruplarını oluşturduk. Bu güne kadar iki toplantı yaptık. Sayın Valimiz de yürütme kurulu toplantılardan birine katılmak istediğini belirtti. Tabi bu toplantılarda biz sizleri de aramızda görmek istiyoruz. Sağlıklı bir kentin oluşumuna bizlerde katkı sağlamak istiyoruz. Arkadaşlarımızın bu manada çok değerli fikirleri var ” dedi.

 

Kent Konseyinin proje ve düşüncelerinin Belediyemizin bazı çalışmalarına rehberlik ettiğini ifade eden Belediye Başkanımız İrfan Dinç “Kent Konseyinin düşüncelerini önemsiyoruz. İşin içinde kent konseyi olunca çalışmalarımızda bizi tetikliyor. O işin üzerine daha çok yoğunlaşıyoruz. Belediye olarak kentle alakalı önerilerde bulunan sizin yapınızdaki kuruluşların tavsiye ve önerilerine hassasiyetle yaklaşıyoruz. Yeni projelerinizi bekliyorum”dedi.