Kariyer Zirvesi’nde Dinç Bir Başkan

Geri

Kariyer Zirvesi’nde Dinç Bir Başkan

15 Aralık 2017

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı Karatekin Üniversitesi Kariyer Yönlendirme Topluluğu tarafından düzenlenen Kariyer Zirvesi’nin konuğu oldu. Genç Girişimcilik ve Kariyer Planlaması başlıklı konu kapsamında üniversiteli gençler ile bir araya gelen Başkan Dinç, “İleride kurmak isteyeceğiz başarılı hayat,  bugün kuracağınız hayaller ile şekillenecektir.” diye konuştu.

Uluyazı Kampusu Konferans Salonu’nda düzenlenen Kariyer Zirvesi renkli görüntülere sahne oldu. Önemli konukların yer aldığı Zirve’de Belediye Başkanı İrfan Dinç’in gençler ile pozitif enerjisi ve iletişimi göz doldurdu. Öğrencilerin tek tek sorularını yanıtlayan Dinç, istek ve önerilerine de kayıtsız kalmadı. Keyifli bir konuşmaya imza atan Dinç, “Hepiniz de bu hayata artı bir değersiniz. Gençler olarak ayağınız yere sağlam bassın, hayalleriniz engin ve düşünceleriniz herkesinkinden farklı olsun. Birçok çalışmanın öncülüğünü yaparak şehrini farklı projeler ile buluşturan bir Belediye Başkanı olarak sizlere tavsiyem bulunduğunuz topluma ve yaptığınız işe farkındalığınızı katarak kendi imzanızı atmanızdır.” diyerek gençlere yol gösterdi.

Başkan Dinç, programın sonunda şehre ait projeleri olan gençler ile bir araya gelmek istediğini söyleyerek “Belediyemizin kapısı fikri olan her genç kardeşimize açık. Gelin, fikirlerinizi bizimle paylaşın biz de imkanlarımızı sizin için zorlayarak bu parlak fikirleri hayata geçirelim. Bu şehrin havasından, suyundan ve imkanlarından faydalanan herkesin bu şehre bir katkısı ve imzası olsun istiyoruz. Siz bu şehir ile birlikte olgunlaşırken bize de iz bırakacaksınız, temennimiz budur.” dedi. 

Üniversiteli gençlerin yerel yönetim olarak kendilerine büyük destek sağladığı için teşekkür ettikleri Başkan Dinç’e program sonunda plaket takdim edildi.