Karın Tadını Hanımlar Çıkardı

Geri

Karın Tadını Hanımlar Çıkardı

18 Ocak 2013

Türkiye genelinde etkili olan soğuk hava ve kar yağışını, Çankırılı hanımlar avantaja çevirdi. Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Kırkevler Hanımlar Lokali, Ilgaz Doruk Tesisleri’ne düzenledikleri gezi ile üyeleri ve kursiyerlerine kar keyfi yaşattı. 

39 hanımdan oluşan grup; kartopu oynayarak, teleferiğe binerek ve kızaklarla kayarak eğlenceli bir gün geçirdi. Teleferiğe ilk defa binen hanımlar, heyecanlı dakikalar yaşadı. Yerden yüksekte karla kaplı doğayı seyreden hanımlar, hayatın stresinden uzaklaştılar. 

Belediye Başkanı İrfan Dinç, hanımlar için yaptıkları çalışmalardan söz ederek “Biz, hanımlarımızı çok önemsiyoruz. Onlar bizim başımızın tacı. İyi yetiştirilmiş toplum, hanımlarımızın elleriyle, yürekleriyle, fedakârlıkları ve emekleriyle oluşuyor. Biz bunun en başından beri farkındayız. İşte bu yüzden çalışmalarımızın çoğu hanımlar için ve çalışmalarımızın çoğunda da hanımlar var. Ilgaz’da kış sezonu açılmışken hanımlarımız da dinlensinler, sorunlarından ve sorumluluklarından biraz olsun uzaklaşarak stres atsınlar istedik. Belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren birimlerimiz aracılığı ile düzenlediğimiz gezilerde eğlenmek, en çok hanımların hakkı diye düşünüyorum. Çünkü hayatın sorumluluk ve yükümlülüklerini ziyadesiyle üstlenen onlar. Gezilerimize katılan herkese iyi eğlenceler diliyorum.” diyerek sözlerini bitirdi.