Karataş Mahallesi’nin Trafik Sorununa Rahatlatan Çözüm

Karataş Mahallesi’nin Trafik Sorununa Rahatlatan Çözüm

8 Kasım 2023

Çankırı Belediyesi, Karataş Mahallesi’nde yeni yol açım çalışmalarını tamamladı. Alt ve üstyapı çalışmaları tamamlanan yol, trafiğe açıldı.

Mahalle sakinlerinden gelen talepleri çözüme kavuşturan Çankırı Belediyesi, Karataş Mahallesi Şevket Baruccu Sokak’ta yeni bağlantı yolunu açtı. Yıllardır kapalı olan yol, kamulaştırılarak 18 uygulama kapsamına alındı. Enkaz bedelleri ödenen alanda yol açımı gerçekleştirildi.

Çalışmalar kapsamında Belediye ekiplerinin altyapı kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını döşedikten sonra bölgeye doğalgaz, elektrik ve Telekom hatları da çekildi. Üstyapıda kaldırım ve asfalt çalışmaları tamamlanan yol, vatandaşların hizmetine açıldı. Çankırı Belediyesinin trafik sorununa çözümü, mahalle sakinlerini de memnun etti.