Kanal Bacalarının Temizliği Devam Ediyor

Kanal Bacalarının Temizliği Devam Ediyor

27 Ocak 2017

Yeni Mahalle Ali İnandık Caddesi, Aksu Mahallesi Hürriyet, Zübeyde Hanım ve Büyük Derbent Caddeleri’nde kanal bacalarının temizliğini gerçekleştiren Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına Abdulhalik Renda Mahallesi’nde devam ediyor. Ekipler, Çayyolu, Nergis ile Şehit Sadık Kızılkaya Sokaklarında kanalizasyon ve yağmur suyu hatları ile bacalarının temizlik işlemlerini yürütüyor. Titizlikle yürütülen çalışmalarda kombine kanal açma aracı kullanılıyor.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, belediye ekiplerince belirli aralıklarla yürütülen çalışmalarda özellikle yaz aylarında kanal bacalarından yayılacak kötü kokuların önüne geçmeyi ve tıkanıklıkları gidermeyi amaçladıklarını kaydetti.