Kanal 35'e Çekme Helvası

Geri

Kanal 35'e Çekme Helvası

3 Kasım 2010

Merkezi İzmir´de bulunan ve uydu üzerinden yayın yapan Kanal 35´in Ankara Temsilcisi "Adım Adım Anadolu" programının yapımcısı ve sunucusu Nihat Yılmaz ve ekibi Perşembe günü çekim yapmak için Çankırı´ya geldi. Çankırı´nın tarihi ve turistik yerlerini gezen Kanal35 televizyon temsilcileri başta Belediye Başkanımız İrfan Dinç, olmak üzere çeşitli kurum temsilcileri ve vatandaşlarla özel röportajlar yaparak şehrimizdeki gelişmeler hakkında kayıt yaptılar.

Kanal 35 temsilcileri, 03 Aralık 2010 Cuma Akşamı ise, Belediye Başkanımız İrfan Dinç´in eşi Zeynep Dinç tarafından Buğdaypazarı (Hazımiye) Medresesine davet edildiler.

Burada Cemal Aydın, Fatma Coşkun, Asuman Kısa, Adalet Başbuğ, Gülten Hayta ve Ulviye Demirel tarafından yapılan "Çekme Helvasının" hem çekimlerini yaptılar hemde doyulmaz lezzetinden tattılar. Helvalar yenilirken, şehrimizin yerel sanatçısı Mehmet Bayraktar, söylediği Çankırı türküleriyle konuklara güzel dakikalar yaşattı.

Geç saatlere kadar devam eden programa Belediye Meclis üyesi Fatma Öztürk, Zeynep Dinç ve Çankırılı bayanlar yoğun ilgi gösterdi.