Kamu Görevlileri Etik Kurulundan Başkan Esen’ Ziyaret

Kamu Görevlileri Etik Kurulundan Başkan Esen’ Ziyaret

14 Aralık 2023

Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı Zerin Güngör ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı İsmail hakkı Esen’i ziyaret etti. Makamda gerçekleşen ziyarette Başkan Esen, çalışmalarını anlattı.

Başkan Esen, biz dizi temaslarda bulunmak ve “Kamu Yönetiminde Etik ve Etik Davranış İlkeleri” konulu konferansa katılmak için Çankırı’ya gelen Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı Zerrin Güngör, Başkan Vekili Ahmet Karayiğit ile kurul üyelerini belediye hizmet binası önünde karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esen, Çankırı ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kurul Başkanı Zerrin Güngör misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiği Başkan Esen’i yaptığı hizmetlerden dolayı kutladı.

Ziyaret sonunda Esen, Güngör’e Çankırı Hatırası olarak “İnandık Vazosu” hediye etti. Şeref defteri imzalandıktan sonra çektirilen fotoğraf ile ziyaret sona erdi.