“Kadınlar İşte Projesi” Nin Kayıtları Başladı

“Kadınlar İşte Projesi” Nin Kayıtları Başladı

4 Nisan 2011

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen Türkiye İş Kurumunun program otoritesi olduğu Kadınlar İşte Projesi, Çankırı Belediyesi, Sinop Belediyesi, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası ve Tokat El Sanatlarını Koruma ve Geliştirme Derneğinin ortak çalışmalarıyla kabul edildi.

İlimizdeki kurs kayıtları, 03 Ocak 2011 Pazartesi günü itibari ile başlayıp,14 Ocak Cuma günü mesai bitiminde son bulacaktır.

Proje kapsamında Girişimcilik, Dikiş, Kırkyama ve Boncuk işi kursları verilecektir.

Toplam 90 bayanın eğitim alacağı kurslara, ilginin yoğun olması nedeniyle, kurulacak komisyon tarafından nitelikleri uyan ve istihdama yönelik çalışmak isteyen bayanlar seçilerek, en kısa süre içerisinde Belediyenin 4. katında kurulan atölyelerde dersler verilecektir.