Kadın Eğitim Ve Kültür Merkezinin 6.Dönem Sergisi Açıldı

Geri

Kadın Eğitim Ve Kültür Merkezinin 6.Dönem Sergisi Açıldı

17 Haziran 2011

590 kursiyer tarafından 18 farklı branşta ortaya çıkarılan eserler, Tarihi Çamaşırhane’de sergileniyor.

Serginin açılışına Vali Şemsettin Uzun, Belediye Başkanımız İrfan Dinç, Milli Eğitim Müdürü Cemal Akbıyık, İl Müftüsü Arslan Türk, Oda Başkanları, Ak Parti Milletvekili Adayları İdris Şahin ve Hüseyin Filiz ile birlikte çok sayıda daire amiri katıldı.

Serginin açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen Belediye Başkanımız İrfan Dinç “İnsanların hayırlısı insanlara faydalı olandır.Bu düstur içerisinde hizmet etmeye çalıştığımız Çankırı insanımız,elde ettikleri fırsatlarla çok güzel eserleri ortaya çıkartıyorlar.Bu da bizleri çok mutlu ediyor. Kadın Eğitim ve Kültür Merkezimizin çalışmalarıyla her zaman övünüyorum. Bu vesile ile bütün kurs hocalarını ve öğrencilerini kutluyorum.Bu serginin Çankırımızdaki bütün hanımefendilere de örnek olmasını temenni ediyorum” dedi.

Belediye Başkanımız İrfan Dinç’in konuşmasının ardından kursiyerlere kurs katılım belgeleri verildikten sonra Vali Şemsettin Uzun’un eşi Gülserin Uzun ve Belediye Başkanımızın eşi Zeynep Dinç tarafından serginin açılışı yapıldı. Birbirinden güzel eserlerin bulunduğu sergi, büyük beğeni toplarken, bir hafta boyunca Tarihi Çamaşırhane’de görmek ve incelemek isteyen Çankırı halkı için sergilenecek.