Kadın Eğitim Kültür Merkezine Yaz Kış Yoğun İlgi

Geri

Kadın Eğitim Kültür Merkezine Yaz Kış Yoğun İlgi

4 Ağustos 2017

Çankırı Belediyesi Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezi vatandaşların büyük beğenisini toplamaya devam ediyor. Yaz, kış hizmetlerine devam eden Merkezin faaliyetlerinden son bir ay içerisinde yaklaşık 2 bin kişi faydalandı.

Çankırı Belediyesi’nin kadın çalışmaları kapsamında şehre kazandırdığı modern merkez, Çankırı’da yaşayan kadınların gözde mekânı haline geldi. Ziyaretçilerine nezih bir ortam sunan Merkez, bilgi ve beceri kurslarının yanı sıra kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna ve diğer hizmetleriyle de göz doldurmaya devam ediyor. 

 

Yüzme Dersleri İçin Kayıtlar Doldu

Bu yaz sezonunda da merkez faaliyetlerine gösterilen yoğun ilgi değişmedi. Yüzme havuzu, hamam, spor, kuaför gibi hizmetlerden son bir ay içerisinde yaklaşık 2 bin kişi faydalandı. Yaz sıcaklığında kış serinliği arayan ve farklı sosyal aktivitelerden faydalanmak isteyen kadınlar, soluğu Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezinde aldı. Her yaş gurubuna hitap eden havuz, yaş gruplarına göre hizmet veriyor. Merkezde;  yüzme öğrenmek isteyenler için yüzme kursları, anne çocuk yüzme seansları ile havuzu kullanmak isteyenler için serbest seanslar da mevcut. Yüzme kurslarında Ağustos ayı kayıtlarını tamamlayan Merkez; kapalı yüzme havuzunda 12 saat eğitim, 22 saat serbest seans, 7 saat 7–10 yaş erkek çocuk, 9 saat 7–12 yaş kız çocuk ve 8 saat 3–6 yaş anne çocuk seansları olmak üzere haftada 58 saat hizmet vermeye devam edecek.

 

Hizmet Öncesi Rezervasyon

Vatandaşlar, haftanın altı günü açık olan Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezinin faaliyetlerinden sabah 10.00 ile gece 23.30 saatleri arasında önceden rezervasyon yaptırarak faydalanabilecek. Hizmetlerden yararlanmak isteyen hanımlar,  212 51 11 – 12 irtibat numaralarını arayarak rezervasyon yaptırabilecek.