Kadın Eğitim Kültür Merkezine Talep Yoğun

Kadın Eğitim Kültür Merkezine Talep Yoğun

17 Temmuz 2018

Çankırı Belediyesi Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezi, Çankırı’da yaşayan kadınların gözde mekânı olurken şehrimize gelen misafirlerin de hizmetlerinden faydalandığı bir yer haline geldi. Merkez bünyesinde verilen hizmetlerin kontenjanlar ile sınırlı olduğunu belirten yetkililer, yoğun ilgi sebebi ile kontenjanların hemen dolduğunu bildirdi. Aylık olarak hizmet verilen ve her ayın ilk haftası ön kayıtların alındığı havuzun kontenjanlarının yoğun talep sebebi ile iki gün içerisinde dolduğu ifade edildi. Ön kayıtlara başvuru yapan kişiler, kontenjan sayısı kadar başvuru sırası ile kabul ediliyor. Hamam, gelin hamamı, kuaför hizmetleri ile serbest seanslardan faydalanmak isteyen vatandaşların ise 212 51 11–12 numaralı hatları arayarak rezervasyon yaptırması gerekiyor. Fitness faaliyetlerinin kontenjanının da dolu olduğu söylenirken Eylül ayında başlayacak bilgi ve becer kursları ile ilgili başvuruların merkezden yapılacağı ifade edildi.

Belediye Başkanı Hüseyin Boz, haftanın altı günü 09.00–24.00 saatleri arasında hizmet veren merkezin kapasitesi ölçüsünde hizmet verdiğini söyleyerek “Özellikle havuz ve yüzme programlarımıza hanımların talebi yoğun. Fakat takdir ederler ki kaliteli hizmet verebilmek için faaliyetlerimizin katılımcı sayısı sınırlı. Ön kayıt zamanını takip edip hemen başvuru yaparlarsa hizmetlerimizden daha rahat faydalanabilirler. Tüm vatandaşlarımıza eşit mesafede durup aynı hizmeti veriyoruz. Çankırı Belediyesi olarak onlara en iyi, sağlıklı, kaliteli ve verimli hizmet verebilmek için uğraşıyoruz. Bu konuda da özellikle hizmetlerimizden faydalanmak isteyen hanımefendilerden anlayış bekliyoruz.” şeklinde konuştu.