Ju Jitsu Şampiyonlarımız Kupayı Evine Getirdi

Geri

Ju Jitsu Şampiyonlarımız Kupayı Evine Getirdi

9 Aralık 2013

 

Çankırı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü, Türkiye’nin adını Ju Jitsu “Nevaza” dalında tüm dünyaya duyuran sporcularını ödüllendirdi. 

U 18 ve U 21 Dünya Ju Jitsu Şampiyonası’nda Dünya ikincisi Mehmet Eren Şimşek ile 3. olan Kubilayhan Köse’nin Türkiye'yi başarıyla temsil etmesinin ardından gözler, milli takıma sporcularını gönderen Çankırı Belediyesi Gençlik Spor Kulübüne çevrildi. Sporcularının başarısını Başkanlık makamında kutlayan kulüp yetkilileri, sporcuların başarısını birlikte kupayı havaya kaldırarak kutladı.

Her daldaki sporcularının büyük bir azim ve özveri ile çalıştığını belirten Kulüp Başkanı Mesut Aslan “Ju Jitsu dalında ülkemizin adını tüm dünyaya kulübümüzün sporcuları ile duyurmamız bizi ayrıca onurlandırmıştır. Bu takımı kurduğumuzdan beri büyük aşamalar kaydedip ciddi başarıların altına imza attık. Ju Jitsu’da Türkiye ve dünya çapında bir ses duyulduğunda, ardında “Çankırılı sporcuların” ve Çankırı’nın adının yankılandığını unutmayınız. Şimdi ülkemiz adına salladığımız Balkanlar ve Dünya Şampiyonalarını gelecekte ilimiz adına sallayacağız.” diyerek bu alandaki hedefini açıkladı.   

Ju Jitsu İl Temsilcisi ve Milli Antrenörü Ayhan Arslan da Federasyon Başkanı Orhan Özaktı’nın kutlama ve teşekkür mesajını Belediye Başkanı İrfan Dinç’e iletti.

Ödül törenine katılan Kulüp Başkan Yardımcısı Mithat Kılıç, Kulüp Sekreteri Muharrem Ovacıklı ve Kulüp Müdürü Talip Dönmez de sporcuları mutlu gününde yalnız bırakmadı.