Japon - Türk Dostluğu Sokak Hayvanlarına Kadar Uzandı

Japon - Türk Dostluğu Sokak Hayvanlarına Kadar Uzandı

28 Eylül 2018

Geçtiğimiz günlerde Çankırı’da bulunan sokak hayvanlarının barınak ihtiyaçlarına destek olmak amacı ile ahşap atıkları değerlendirerek hem geri dönüşüme hem çevreye hem de sokak hayvanlarına önemli katkı sağlayan Dev Lastik firması, çalışanlarının yaptığı kulübeleri Çankırı Belediyesi’ne teslim etmişti. Belediye Başkanı Hüseyin Boz’un talimatı ile Belediye Veteriner Hekim tarafından teslim alınan kulübeler, şehrin ihtiyaç duyulan noktalarına yerleştirilirken çok sayıda kedi ve köpek besleyen hayvan severlere de verildi. Başkan Boz, Sumitomo Rubber AKO Yöneticilerine ve çalışanlarına gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ederek Çankırı’da birlikte daha nice çalışmalar gerçekleştireceklerini kaydetti.