Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin Belediyenin İftar Çadırında Oruç Açtı

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin Belediyenin İftar Çadırında Oruç Açtı

4 Haziran 2018

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsmail Çataklı, Çankırı Belediyesinin iftar çadırında oruç açtı. Büyük Camii altında kurulan iftar çadırına gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsmail Çataklı’yı Vali Hamdi Bilge Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çakmak, Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ve İl Jandarma Komutanı Murat Bozkurt karşıladı.

İftar çadırında vatandaşlarla birlikte oruç açan Orgeneral Çetin ve beraberindeki heyet, akşam namazını da Büyük Camii’de kıldı. Daha sonra cami yanında bulunan tarihi Çivitçioğlu Medresesi'ni ziyaret eden Orgeneral Çetin, ebru sanatı hakkında bilgi alarak ebru yaptı.

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Orgeneral Çetin ve Müsteşar Yardımcısı Çataklı'ya, tuz lamba ve tablo hediye etti. Çetin ve Çataklı daha sonra kentten ayrıldı.