İtfaiye ve Zabıta Trafik Haftasında Görücüye Çıktı

İtfaiye ve Zabıta Trafik Haftasında Görücüye Çıktı

16 Mayıs 2015

Hafta kapsamında düzenlenen rtkinliklere Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Halil Altıntaş, İl Emniyet Müdürü Cengiz Öztürk, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

AVM önünde düzenlenen törende Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, görevlerinde gösterdikleri üstün gayret ve başarılardan dolayı “Yılın Trafik Görevlileri”ne ve “İlimiz Örnek Sürücüsü”ne plaketleri takdim edildi.

Törenin ardından ise AVM içerisinde açılan sergiler gezildi.  Sergiyi gezen Vali Vahdettin Özcan Zabıta ve İtfaiye standlarındaki ürünler hakkında detaylı bilgiler aldı. İtfaiye Müdürlüğü'nün trafik kazalarına müdahale için kullandığı ürünleri inceleyen Özcan, stantta bulunan kesme cihazları ile deneme yaptı.

Sergideki etkinliklerin ardından AVM önünde bisiklet turu düzenlendi. Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'te bisiklet turuna katılan öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.