İtfaiye Müdürlüğü'ne Ahmet Semerci Getirildi

İtfaiye Müdürlüğü'ne Ahmet Semerci Getirildi

4 Nisan 2011

Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü´ne Ahmet Semerci getirildi.

İtfaiye Müdür Vekili Muzaffer Aydınlı´nın emekliye ayrılması ile 18.03.2011 tarihinde  boşalan İtfaiye Müdürlüğü´ne Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından Ahmet Semerci atandı.

Bir dönem Çankırı Belediye Başkan Yardımcılığı da yapan Ahmet Semerci, yeni görevi ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, İtfaiye Müdürlüğünün kendisine çok büyük bir mesuliyet yüklediğini belirterek, 24 saat devamlılık gerektiren böyle bir hizmeti en başarılı bir şekilde yerine getirmeye çalışacağını söyledi.

Çankırı Belediyesi İtfaiye Teşkilatının gerek araç gereç, gerekse kurumsallaşma adına oturmuş bir birim olduğunun altını çizen Semerci, hedeflerinin İtfaiye Teşkilatını daha iyi noktalara getirmek olduğunu ifade etti.