İstiklal Caddesine Sıcak Asfalt

İstiklal Caddesine Sıcak Asfalt

15 Kasım 2017

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce geçtiğimiz günlerde başlatılan Abdulhalik Renda Mahallesi İstiklal Caddesi’nde asfalt öncesi hazırlık çalışmalarının ardından sıcak asfalt serimi de tamamlandı. Çalışmalar kapsamında; 350 m yola 1000 ton asfalt serimi yapıldı. Belediye Başkanı İrfan Dinç, yeni asfalt şantiyesi ve mekanik plenti sayesinde şehrin ihtiyaç duyulan alanlarında asfalt öncesi çalışmaların ve sıcak asfalt çalışmalarının daha hızlı gerçekleştirilerek verilen hizmetin hız kazandığını ifade etti. Dinç, Çankırı Belediyesi’ni 160 ton asfalt üretme kapasiteli tesisi, yolları asfalta hazırlayan mekanik plenti tesisi, güçlendirilmiş ekibi,  güçlü araç ve iş makinesi filosu ile yakın zamanda kendi elektriğini de üretecek, insan ve hizmet odaklı bir Belediye haline getirmekten mutlu olduklarını belirtti.