İrfan Dinç'ten Huzurevi Ziyareti

Geri

İrfan Dinç'ten Huzurevi Ziyareti

4 Nisan 2011

Belediye Başkanımız İrfan Dinç, Çankırı İsmail Özdemir Huzurevi´ne ziyarette bulundu.

Başkan Dinç, Belediye Meclis Üyeleri Rafet Alemdar, Kamil Filiz ve İbrahim Yarahmet ile Belediye Başkan Yardımcıları Mithat Kılıç, Arif Çiyan ve Mehmet Çayır´la birilikte yaptığı ziyaret sırasında huzurevi sakinlerinin dertlerini dinleyerek her zaman yanlarında olduğunu belirtti.

Yerel sanatçılarımızdan Bülent Ateş´in seslendirdiği duygusal ve neşeli parçaların seslendirildiği mini konser ve ikramlar eşliğinde yapılan ziyarette, Belediye heyetini Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Demir ve Huzurevi Müdürü Tuncay Haskılıç birlikte karşıladı.

Yapılan sohbet ve eğlencenin ardından huzurevi sakinlerine bir konuşma yapan Belediye Başkanımız İrfan Dinç "Benim sizleri daha çok ziyaret etmem gerektiğini biliyorum. Fakat işlerimizin yoğunluğundan dolayı sizlere gerektiği gibi zaman ayıramadığımı biliyorum. Hakkınızı helal edin.Ama inanın gönlüm arzu ediyor ki; her ay bir araya gelip sizlerle oturalım muhabbet edelim,eğlenelim ve sizlerin gül yüzlerini görelim, sizlerin dualarını alalım"dedi.

 

Huzurevi MüdürüTuncay Haskılıç´a  yeni görevinde başarılar dileyen Belediye Başkanımız İrfan Dinç "Tuncay bey,çok değerli bir arkadaşımızdır.  Burada hizmet etmek hizmetlerin en güzelidir. Bundan sonra Tuncay bey sizlere hizmet edecek. Yapacağı hizmetlerde mutlaka bizde belediye olarak yanında olacağız. Kendisine başarılar diliyorum" diye konuştu.