İmam Hatip Ortaokulu'na Belediye Desteği

İmam Hatip Ortaokulu'na Belediye Desteği

26 Kasım 2012

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in eğitime yaptığı katkı ve destekler hız kesmeden devam ediyor.

4+4+4 sisteminin uygulamaya başlamasıyla birlikte eğitim faaliyetlerine başlayan İmam Hatip Orta Okulu, bilgisayar, fotokopi makinesi, oturma grubu ve spor aletlerinin kısıtlı olmasından dolayı sıkıntı yaşıyordu.

Eksiklerin bir an önce giderilmesi için Özel Kalem Müdürlüğüne gerekli talimatları veren Başkan İrfan Dinç, İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek malzemeleri teslim etti.

Okulun idareci ve öğretmenleriyle bir araya gelen Başkan  Dinç, hizmet anlayışında önceliğinin eğitim olduğunu bir kez daha dile getirdi.

Öğretmenlerin yeni istek ve dileklerini not ettiren İrfan Dinç, ihtiyaçların çok çabuk şekilde tamamlanacağını belirterek okul ziyaretini tamamladı.