İftar Sofrası Bu Kez Engelli Vatandaşlar İçin Kuruldu

Geri

İftar Sofrası Bu Kez Engelli Vatandaşlar İçin Kuruldu

1 Ağustos 2012

Başkan İrfan Dinç, eşi Zeynep Dinç ve ekibi ile katıldığı programda, iftar sofralarını ziyaret ederek yoğun katılım gösteren engelli vatandaşlar ve aileleriyle ayaküstü sohbet etti.

İftar konuşmasında birlik ve beraberliğe önemle değinen Başkan Dinç, “ Eskiden iftar çadırları kuruyorduk. Artık iftar sofralarımızı her gün farklı bir mahalleye götürerek sıcaklığımızı ve samimiyetimizi paylaşmak istiyoruz. Farklı, fakat birbirine yakın mahallelerde yaşayan, aynı sitede belki de birbirini hiç tanımayan halkımızı, mübarek iftar sofralarında buluşturup kaynaştırabiliyorsak ne mutlu bize. Bu ay, birlik beraberlik ayıdır. Dargınlar barışacak, zenginler ihtiyaç sahipleriyle paylaşacak ve onların sofralarına konuk olacaklar. Ramazan sofralarımız, sadece ihtiyaç sahipleri için değil, bir ve beraber olmak isteyen herkes içindir. Sizler, bizi kırmayarak davetimize icabet ettiniz. Hepinize teşekkür ederim. Ramazanlarınız nice olsun.” diyerek konuklarını onure etti.  

İftar yemeğine katılan engelli vatandaşlar ve aileleri memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Dinç’e kendilerine gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ettiler.