İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin Belediye Başkanımız İrfan Dinç'i Makamında Ziyaret Etti

Geri

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin Belediye Başkanımız İrfan Dinç'i Makamında Ziyaret Etti

27 Eylül 2011

Beraberinde Vali Vahdettin Özcan, Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin, Hüseyin Filiz ve bakanlık bürokratları ile birlikte Belediyemize gelen Bakan Şahin, burada Belediye Başkanız İrfan Dinç, Belediyemiz Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri tarafından karşılandı.

Başkanlık makamına geçen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’e Belediye Başkanımız İrfan Dinç belediyemiz çalışmaları hakkında bilgi sundu. Çankırı’da bir kent meydanı oluşturma gayretinde olduklarını belirten Belediye Başkanımız İrfan Dinç, belediye imkanları ile Tekel Binası ve alan içindeki bir apartmanın kamulaştırıldığını söyledi. Belediye Başkanımız İrfan Dinç meydan oluşturmak için önemli engellerden birinin de Polisevi binası olduğunu belirterek Bakan Şahin’den bu konuda yardım istedi. Bakan Şahin de konuyla ilgili olarak “Vali bey bir çalışma yapsın. Kurumların da menfeatleri gözetilecek şekilde uygun bir çözüm bulunabilir. Biz de yardımcı olmaya çalışalım” dedi.

Ülke gündeminin öncelikli maddelerinden olan ve son günlerde tırmanan terör olayları ile ilgili olarak basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’e Belediye Başkanımız İrfan Dinç tarafından üzerinde yöresel motiflerin yer aldığı ahşap oyma sandık hediye edildi.