Huzurevi Sakinlerine Bayram Morali

Huzurevi Sakinlerine Bayram Morali

31 Mayıs 2019

Çankırı Belediyesi, şehir merkezinde hizmet veren huzurevi sakinleri ile Çocuk Meclisi üyelerini buluşturdu. Bir araya gelen iki nesil bol bol sohbet etti. Çocuklar, daha sonra büyüklerinin ellerini öperek mübarek Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı kutladı. Çocukların gösterdiği vefa, büyüklerini duygulandırdı. “Nesiller arası kaynaşma” etkinliği kapsamında huzurevi sakinlerini torunları ile buluşturduklarını söyleyen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, “Çocuklarımızın enerjisi ninelerine ve dedelerine de iyi gelecek. Kandil gecelerimiz, bayramlarımız büyüklerle ve küçüklerle birlikte olduğunda anlam kazanıyor.  Yavrularımız, bugün büyükleri için güzelce giyindiler ve huzurevinin yolunu tuttular. Hem Kadir Gecesi hem de Ramazan Bayramı dolayısı ile büyüklerine moral vermek istediler. Çocuklarımızın yüzünü güldürebildiğimiz, büyüklerimizin de hayır duasını alabildiğimiz sürece bizler de mutluyuz. Bu vesile ile tüm çocuklarımızın gözlerinden, büyüklerimizin de ellerinden öpüyorum. ” ifadelerini kullandı.