Huzurevi Sakinleri Unutulmuyor

Geri

Huzurevi Sakinleri Unutulmuyor

26 Mart 2015

Etkinliğe Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Tahsin Yıldırım, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Çankırı Şubesi Başkanı Zeynep Perihan Dinç, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile belediye çalışanları katıldı.

Huzurevi'nin toplantı salonunda yaşlılar ile buluşan Başkan Dinç, buradaki yaşlıların ellerini öperek çeşitli hediyeler takdim etti. Salonda yapılan hediyeleşmenin ardından ise akşam yemeğine geçildi.

Gecede konuşan Başkan Dinç, Huzurevi'nde kalan yaşlılar ile bir araya gelmenin kendisini mutlu ettiğini ve bütün yorgunluğunu aldığını söyledi. Huzurevi'nde kalan yaşlılardan dua isteyen Dinç, '' Biz başardığımız pek çok işin arkasında sizlerin de duası olduğunu biliyoruz. Sizlerin her türlü talebi için her daim hazırız. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin'' diye konuştu.

Etkinliğe katılan Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş da, güzel bir etkinliğe katılmaktan dolayı mutlu ettiğini belirterek, ''Peygamber efendimiz bizlere yaşlılara hizmet edilmesini tavsiye ediyor. Bizler de sizlerin hizmetindeyiz'' dedi.

Belediye Başkanlarının ardından söz alan Milletvekili Hüseyin Filiz de  yaşlılara gösterdiği ilgiden dolayı Başkan İrfan Dinç'e teşekkür etti. Yaşlıları geçmişin emaneti olarak gördüğünü belirten Filiz, ''Sizler ömülerinize büyük bir tarih sığdırdınız. Hamd olsun şimdi burada da devletimizin, milletimizin hizmetini alıyorsunuz. Buradaki tüm büyüklerimden hayır dualarını istiyorum'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından huzurevi sakinlerine ilahi dinletisi yapıldı. Gecenin sonunda ise huzuevinde kalan yaşlılar önce sanat müziğinde şarkılar seslendirdi, ardından ise şiir okudular.