‘Her Okula Bir Proje’ Hayata Geçiyor

Geri

‘Her Okula Bir Proje’ Hayata Geçiyor

17 Aralık 2012

Çankırı Belediyesi, okul projelerini hayata geçirmek için eğitim camiasıyla bir araya geldi.

Çankırı Belediyesinin okulların sosyal anlamdaki ihtiyaçlarına katkı vermek amacıyla ‘Her Okula Bir Proje’ çalışmasında ilk adım atıldı.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in ev sahipliğinde; Belediye Başkan Yardımcısı Arif Çiyan, Milli Eğitim Şube Müdürleri, ilk, orta ve lise dengi okul müdürleri tarihi çamaşırhanede bir araya geldi.

Çankırı’da eğitim veren her okulun önereceği bir projenin, belediye finansmanı ve desteğiyle hayat bulacağı ‘Her Okula Bir Proje’ toplantısında sırayla söz alan okul müdürleri, okullarıyla ilgili projeleri anlattıktan sonra, bugüne kadar Çankırı Belediyesi’nin okullara yaptığı yardımlardan dolayı teşekkürlerini sundular.

Öncelikli hedeflerinin Okulların sosyal anlamdaki ihtiyaçlarına katkı vermek olduğunu ifade eden başkan Dinç,”Önümüzdeki seneye güzel bir şekilde planlayacağımız projeleri değerlendirip hepsinin içerisinden bir projeyi seçeceğiz. Belediyemizin imkanları kısıtlı olmasına rağmen, yarınlara umutla bakmak için, gücümüz yettiği ölçüde okullarımızın emrindeyim” dedi. Dinç,” Eğitim seviyemizin en üst seviyeye gelebilmesi için, elbirliği ile okullarımızı arzu ettiğimiz noktalara getirelim” şeklinde konuştu.

Toplantıda, eğitimciler adına söz alan Milli Eğitim Şube Müdürü Turgut Ünal’da, Belediye Başkanı İrfan Dinç’e eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Ünal,  Çankırı’ya gelen Milli Eğitim Bakanlığı müfettişinin incelemeler sonrasında ‘Çankırı Belediyesi, 2. bir Milli Eğitim Şubesi gibi çalışıyor’ ifadesini kullandığını belirterek, bu sözün her şeyi özetlediğini ifade etti.