Hem Büyükleri Hem de Küçükleri Sevindirdiler

Geri

Hem Büyükleri Hem de Küçükleri Sevindirdiler

19 Mart 2018

Çankırı Belediyesi Hanım Lokalleri, birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Belediye Aksu Hanımlar Lokali, “Bir Dua Bin Emek” etkinliği kapsamında el emeği göz nuru ürünlerini huzurevi sakinleri için hazırlarken Buğday Pazarı Hanımlar Lokali ise organik bebekleri Korgun Sevgi Evinde kalan çocuklar için ördü.

Çankırı Belediyesi, bünyesinde düzenlediği farklı etkinliklerde genç-yaşlı her kesimi bir araya getiriyor. Aksu Hanımlar Lokali düzenlediği etkinlikte huzurevi sakinlerini ağırladı. Kursiyerler, nineler için yemeniler yaparken dedeler için de yüzükler ve tespihler hazırladı.

Buğday Pazarı Hanımlar Lokali kursiyerleri de anlamlı bir etkinliğe imza attı. Organik oyuncak yapımı kurslarına katılan kursiyerler, adını “Sevgi Bebekleri” koydukları organik oyuncakları Korgun Sevgi Evinde kalan çocuklara hediye etti. Belediye Başkanı İrfan Dinç, emek veren tüm kursiyerlere teşekkür ederek hem büyükleri hem de küçükleri sevindirmenin yapılabilecek en kutsal çalışmalardan biri olduğunun altını çizdi.