Hayvan Pazarı Artık 1 Gün Kurulacak

Hayvan Pazarı Artık 1 Gün Kurulacak

4 Nisan 2011

Çankırı Belediye Başkanımız İrfan Dinç´in ev sahipliğinde Tarihi Çamaşırhane de öğle yemeğinde bir araya gelen İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz, İl Genel Meclisi Üyeleri Hasan Bozkuş ve Visali Kara,Kızılırmak Belediye Başkanı Bayar Soysal, Tarım İl Müdürü Metin Karaoğlanoğlu, Süt ve Damızlık Sığır Üreticiler Birliği Başkanı Ömer Çendek, Mahalle ve Köy muhtarları, ŞAP hastalığı nedeniyle kapatılan hayvan pazarının geleceğini masaya yatırdılar.

Yapılan toplantıda halkımızdan gelen yoğun talepler doğrultusunda hayvan pazarının haftanın 1 günü tek pazar olarak işletilmesi ve bu gününde çevre il ve ilçelerde kurulan hayvan pazarlarıyla çakışmaması istenmiştir.

Hayvan pazarının Pazartesi günleri büyükbaş ve küçükbaş hayvanların aynı anda satışının  yapılacağı şekilde kurulmasına karar verildi.