Haydi Gençler, Belediye Gençlik Merkezine

Geri

Haydi Gençler, Belediye Gençlik Merkezine

14 Mart 2012

“Bizler Çankırı Belediyesi Gençlik Merkezi olarak sosyal-kültürel faaliyetlerde yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Amacımız gençlerimizin boş vakitlerini en iyi şekilde geçirmek, sosyal sorumluluk bilincini uyandırmak ve kötü alışkanlılıklardan uzak tutmaktır. Tiyatro, gitar, bağlama kurslarıyla, çeşitli eğlence ve aktivitelerle faaliyetimize devam etmekteyiz.

   Öncelikli konularımızın başında gelen unsurların diğeri de gençlerimizin sıkıntılarını en aza indirmektir. Bu konuyla alakalı ciddi çalışmalarımız vardır. Örnek verecek olursak gurbetten gelen öğrencilerimize çamaşırlarını yıkayacağı, kurutacağı ve ütüleyeceği bir sistemimiz olmasıdır ve gençlik merkezi olarak kesinlikle hiçbir faaliyet proje ve hizmetlerimizden ücret talep edilmemektedir.

  Öğrencilerimizin refah, huzur ve mutluluk içerisinde öğrencilik hayatını geçirme konusunda bu imkanları olanakları sağlayan ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Belediye Başkanımız Sayın İrfan Dinç’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

  Gençlik merkezinin faaliyet ve projelerine tüm gençlerimizi davet ediyor ve HAYDİ GENÇLER GENÇLİK MERKEZİNE diyoruz” şeklinde konuştular.