Haydi Çocuklar 23 Nisan Şenliğine

Haydi Çocuklar 23 Nisan Şenliğine

24 Nisan 2017

Çankırı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile çocuklar için dolu dolu bir program hazırladı. İlk etkinlik hava koşulları da göz önünde bulundurularak  24 Nisan Pazartesi günü saat 19.00’da 100. Yıl Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek. Belediye Çocuk Korosu’nun seslendireceği şarkılar ile Belediye Halk Oyunları Ekibi’nin sergileyeceği  folklor gösterisi tüm çocuklar ve ailelerinin beğenisine sunulacak.

25 Nisan Salı günü öğleden sonra Anıt alanında ise programın ikinci etkinliği düzenlenecek. Çocuklar, Belediyenin kuracağı büyük şişme oyun parkında oyunlar oynayacak. Etkinliklere katılacak çocuklara macun şeker ve pamuk şeker ikramı da yapılacak.

Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Belediye Başkanı  İrfan Dinç, Çankırı’da yaşayan  çocukları aileleriyle birlikte Belediyenin hazırladığı süprizlerle dolu bir 23 Nisan şenliğine davet etti.