Haydi Çankırılılar! Oylar Çankırı Belediyesi Gençlik Meclisine

Geri

Haydi Çankırılılar! Oylar Çankırı Belediyesi Gençlik Meclisine

28 Ocak 2015


Çankırı Belediyesi Gençlik Meclisi “turkiyegenclikodulleri.com” internet sitesinin başlattığı oylamada “En İyi Gençlik Meclisi” kategorisinde aday gösterildi. 

2005 yılından bu yana gerçekleştirdiği sosyal faaliyetlerle Çankırı’daki gençlere ulaşan ve kurulan en eski Gençlik Meclislerinden olan topluluk, adını duyurduğu birçok örnek çalışma ile “turkiyegenclikodulleri.com” İnternet sitesinin 48 kategoride başlattığı “Türk Gençliği En İyilerini Seçiyor” oylamasında adaylar arasında yerini aldı. 

Dinamik yapısı ve projeleri ile Çankırı’daki gençlerin hayatına artı katan Gençlik Meclisi’nin, çalışmaları ile gündemde kalmayı başardığını belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç, “ Yediden yetmişe bu kentte yaşayan insanların yaşadıkları kente her ne şeklide olursa olsun olumlu katkı sağlamaları son derece sevindirici. Gençlik Meclisimizin örnek çalışmaları neticesinde kendi alanında aday gösterilmesi kentimiz adına ne denli iyi işlere imza atıldığının bir göstergesidir. Çankırı’nın en büyük gençlik yapılanmasını oluşturan bir Belediye olarak Gençlik Meclisi çatısında gençlerimizin sorumluluk alma, özgüven kazanma, grup halinde çalışma, sıkı dostluklar geliştirme, projeler hazırlama, disiplin geliştirme ve liderlik vasıflarının öne çıkarılması gibi konuları kendimize görev edindik. Gerek Çankırılı gerekse Çankırı’ya eğitim almak için gelen gençlerimizle oluşturduğumuz doğru sinerji, onları şehrin yönetimine aktif olarak katarken bize de çalışmalarımızda dinamizm kazandırdı. Türkiye’nin dört bir yanındaki Çankırılıların gençlerimizin bu çalışmalarını oylamaya katılarak desteklemesini bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Çankırı Belediyesi Gençlik Meclisinin Kent Konseyi’nin tabii bir üyesi olduğunu belirten Çankırı Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Derelli,  Çankırı gibi küçük bir şehrin Gençlik Meclisinin büyük ölçekli şehirlerin Gençlik Meclisleri ile aynı kategoride yarışması ve şu an itibari ile ciddi bir oy potansiyeli toplamasının çok sevindirici olduğunu belirterek “Çankırılıları ve Çankırı’da yaşayan herkesi şehrimizin adının iyi çalışmalarla anılması adına bu oylamaya katılmaya davet ediyorum.” diye konuştu.

Oylamaya katılmak isteyenler, “En İyi Gençlik Meclisi” kategorisi altında yer alan Çankırı Belediyesi Gençlik Meclisi için 10 Şubat 2015 saat 23.59’a kadar oy kullanabilecek. Ayrıca, oylamaya katılıp tüm anketi ve başvuru formunu dolduranlar arasından seçilen kişiler,  “Gençlik Otobüsü” ile ücretsiz 17 ülke ve 42 şehir gezme fırsatını da yakalayacak.