Hanımlar Lokali Kursiyerlerine Tam Not

Geri

Hanımlar Lokali Kursiyerlerine Tam Not

1 Haziran 2012

Hanımlar lokalinde düzenlenen yıl sonu sergisinin açılışına Vali Vahdettin Özcan ve eşi Leyla Özcan, Milletvekili Hüseyin Filiz, Belediye Başkan Vekili Rafet Alemdar, Jandarma Komutanı J.Albay Şakir Uslu Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, Baro Başkanı Erkan Köroğlu, Başkan Yardımcıları Mithat Kılıç ve Mehmet Çayır, İlimizde görevli daire müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri Sivil Toplum Kuruluşları ile siyasi parti temsilcileri ve yerel basın mensupları katıldı. Açılışa Çankırılı bayanlar da büyük ilgi gösterdi.

Mehter Takımı’nın marşları ile açılışı yapılan sergide; el işi, pastacılık, güzellik ve saç bakımı, tel kırma, kurdele ve örgü alanlarında eğitim alan kursiyerlerin bir yıl boyunca hazırladıkları birbirinden güzel ürünler, misafirlerden tam not aldı.

Açılışa katılan Milletvekili Hüseyin Filiz  “Biz Ankara’da, içinizden yetişen iki milletvekili olarak ilimiz adına çok çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde sizlerinde gayretiyle yeni bir Çankırı oluşturma çabası içerisindeyiz. Bu gün siz hanımların eserlerini gördükçe Çankırı’nın istihdam alanında hızlı bir şekilde geliştiğini görüyor ve yarınlara umutla bakıyorum” diyerek yaptığı kısa konuşmanın ardından, emeği geçen öğretmen ve kursiyerleri tebrik etti. 

 Program sonunda, eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerlere, katılım ve teşekkür belgeleri verildi.