Haftanın Futbolcusu Çankırı Belediye Spor Veteranlardan

Haftanın Futbolcusu Çankırı Belediye Spor Veteranlardan

26 Şubat 2019

Çankırı Belediye Spor Veteranlar Futbol Takımı, kendi evinde Çaycuma Veteranlar’ı  4-2 yenerek 13 puana ulaştı. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, maçta attığı 3 gol ile hat- trick yaparak Türkiye Masterler ve Veteranlar Federasyonu tarafından haftanın futbolcusu seçilen Şenol Kıyak başta olmak üzere tüm takım sporcularını tebrik etti.

Veteranların mücadeleleri göz doldurmaya devam ediyor. Çaycuma Veteranlar Futbol Takımını kendi sahasında ağırlayan Çankırı Belediye Spor, bir kez daha kalıcı dostluklara imza attı. 25, 30, 55 ve 60. dakikalarda attığı gollerle rakibine üstünlük sağlayan Belediye Spor, Türkiye Masterler ve Veteranlar Milli Karma Koordinatörü Talip Dönmez eşliğinde, müsabakadan sonra Çankırı’nın tarihi ve turistik mekânlarını konuklarına tanıttı.   Maçta attığı 3 gol ile hat- trick yapan Şenol Kıyak, Türkiye Masterler ve Veteranlar Federasyonu tarafından haftanın futbolcusu seçildi.