Görme Engellilere Bisiklet Turu

Görme Engellilere Bisiklet Turu

2 Ağustos 2019

Çankırı Belediyesi, Çankırı Bisiklet Kulübü iş birliği ile dikkat çekici bir etkinliğe hazırlanıyor. 25 Temmuz 2019 Perşembe günü saat 14.00’te Recep Tayyip Erdoğan Parkı’nda “Gülen Gözler Bisiklet Turu” düzenleyecek olan Belediye, daha önce bisiklete binmemiş görme engelli vatandaşları bisiklet ile buluşturacak. Özel vatandaşlar, Çankırı Bisiklet Kulübü üyeleri ile birlikte çift kişilik bisikletlere binerek pedal çevirecek. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Engelliler Koordinasyon Merkezine üye görme engelliler ile gerçekleştirecekleri etkinlik kapsamında farkındalık oluşturmanın yanı sıra hayatında bisiklete hiç binmemiş görme engelli vatandaşların bir hayalini daha gerçekleştirmek istediklerini kaydetti. Esen, Çankırı halkını da bisikletleri ile birlikte etkinliğe davet etti.